Misiunea noastră

Asociatia ARICA a aparut din nevoia de recuperare si integrare sociala a copiilor cu nevoi speciale. Fie ca vorbim de tulburari din spectrul autist sau de alte dizabilitati, in Romania numarul acestor copii trece de 30.000, iar misiunea noastra este de a-i sustine pe ei si pe parintii lor, prin programe personalizate adaptate nevoilor fiecarui copil, sub atenta indrumare a terapeutilor nostri.

Prin experienta si rezultatele noastre de pana acum, ne-am asumat cu responsabilitate fiecare caz ce ne-a trecut pragul. Am reusit sa oferim calitate si un spatiu cat mai accesibil pentru parinti, pregatit pentru a ajuta copiii sa se dezvolte si sa se integreze cu usurinta in mediul social.

ARICA este o organizatie neguvernamentala infiintata in 2014, avand ca obiect de activitate oferirea de servicii psihologice complete copiilor cu varste cuprinse intre 2 -10 ani cu tulburari din spectrul autist si alte deficiente si a familiilor acestora. Aici fiecare copil va beneficia de un program individualizat bazat pe evaluare functionala.

Ajutorul tau sustine dezvoltarea acestor copii si misiunea terapeutilor Asociatiei ARICA de a-i ajuta in drumul lor spre integrare sociala.

[ Show more ]

Proiecte

Terapia prin arta ajuta copiii cu nevoie speciale sa-si dezvolte capacitatile de exprimare si creativitatea, sa exploreze si sa descopere culori, texturi, forme si astfel sa se intelega pe sine si lumea din jur. 

670 RON Suma:
8 Donatii:
1 Galantomi:

Evenimente fundraising

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
275 RON Suma
3 Donatii
55% Complete

Prin arta ma formez si ma dezvolt

Numele meu este Carmen Hotar, sunt presedintele Asociatiei Arica si psiholog clinician. Am infiintat Asociatia Arica in 2014 din dorinta de a ajuta a

1,500 RON Target
395 RON Suma
5 Donatii
26.333333333333% Complete