Prin arta ma formez - Campanie expozitie

"Arta nu transforma. Ea pur si simplu formeaza." - Roy Lichtenstein

Asociatia ARICA lanseaza “Prin arta ma formez”, campanie de constientizare si sensibilizare asupra importantei integrarii sociale a copiilor cu tulburari din spectrul autist. In cadrul campaniei, expozitia “Prin arta ma formez” are ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea sedintelor de terapie prin arta pentru copiii cu diverse dizabilitati din cadrul asociatiei.

Expozitia “Prin arta ma formez” isi propune sa atraga atentia atat asupra importantei pe care arta si formele expresive o au in dezvoltarea si recuperarea copiilor cu nevoi speciale, cat si asupra intelegerii si acceptarii persoanelor cu diverse tulburari din partea societatii.

Lucrarile din cadrul expozitiei sunt realizate cu multa dragoste si rabdare de catre copiii din programele asociatiei in cadrul orelor de art-terapie, fiecare reprezentand o integrare, o intelegere a diverselor elemente din mediul inconjurator. Terapia prin arta ii ajuta pe acesti copii cu nevoie speciale sa-si dezvolte capacitatile de exprimare si creativitatea, sa exploreze si sa descopere culori, texturi, forme si astfel sa se intelega pe sine si lumea din jur. Pentru un copil special mediul inconjurator reprezinta o necunoscuta, un factor declansator al anxietatii ce duce la o respingere din partea sa pentru tot ce il inconjoara. In lupta cu dizabilitatea, acesti copilasi trebuie sa munceasca zilnic, ora de ora, alaturi de terapeuti, rezultatul fiind integrarea si depasirea acestor obstacole si sansa la o viata normala.

Expozitia se desfasoara in perioada iulie-august, in locatiile partenere: Ludic, Lente, Epic Bar si Gradina OAR.Aici puteti admira rezultatele sedintelor de terapie prin arta si puteti sustine campanie donand 50 lei pentru a lua acasa lucrarea preferata din cadrul expozitiei. 

Donatiile de 50ron si peste, primesc o lucrare din cadrul expozitiei “Prin arta ma formez”.

Donatiile vostre sustin dezvoltarea acestor copii si misiunea terapeutilor Asociatiei ARICA de a-i ajuta in drumul lor spre integrare sociala si o viata normala.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

5

Suma:

395 RON

Pagini fundraising

Prin arta ma formez si ma dezvolt

Numele meu este Carmen Hotar, sunt presedintele Asociatiei Arica si psiholog clinician. Am infiintat Asociatia Arica in 2014 din dorinta de a ajuta a

1,500 RON Target
395 RON Suma
5 Donatii
26.333333333333% Complete