Denisa Popescu - Asociația ARICA

Cel mai frumos cadou de ziua mea

275 RON Donations raised
55% Complete
500 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face la aniversarea de 24 de ani este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Terapia prin arta ajuta copiii cu nevoi speciale sa-si dezvolte capacitatile de exprimare si creativitatea, sa exploreze si sa descopere culori, texturi, forme si astfel sa ajunga sa se inteleaga pe sine si lumea din jur.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe galantom.ro/daruiesteziuata

O zi vesela!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Asociația ARICA

Asociatia ARICA a aparut din nevoia de recuperare si integrare sociala a copiilor cu nevoi speciale. Fie ca vorbim de tulburari din spectrul autist sau de alte dizabilitati, in Romania numarul acestor copii trece de 30.000, iar misiunea noastra este de a-i sustine pe ei si pe parintii lor, prin programe personalizate adaptate nevoilor fiecarui copil, sub atenta indrumare a terapeutilor nostri.

Terapie prin arta pentru copiii cu diverse dizabilitati din cadrul Asociatiei Arica

Terapia prin arta ajuta copiii cu nevoie speciale sa-si dezvolte capacitatile de exprimare si creativitatea, sa exploreze si sa descopere culori, texturi, forme si astfel sa se intelega pe sine si lumea din jur. 

Daruieste ziua ta ~ 2017

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donations

Anonymous

100 RON
Nu uita sa zambesti ;)
16 Feb 2017
16 Feb 2017

Ady

75 RON
15 Feb 2017