Carmen Hotar - Asociația ARICA

Prin arta ma formez si ma dezvolt

395 RON Donatii stranse
26.333333333333% Complete
1,500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Carmen Hotar, sunt presedintele Asociatiei Arica si psiholog clinician.

Am infiintat Asociatia Arica in 2014 din dorinta de a ajuta atat copiii diagnosticati cu diverse forme de autism, cat si pe parintii acestora, in drumul lung si anevoios catre o viata normala. Prin experienta si rezultatele mele de pana acum, mi-am asumat cu responsabilitate fiecare caz ce mi-a trecut pragul si am reusit sa ofer calitate, seriozitate si speranta.  

Am lansat aceasta campanie-expozitie impreuna cu echipa de comunicare din dorinta de a face vizibila nevoia de integrare si acceptare a acestor copii speciali ce necesita sustinerea noastra, a tuturor, pentru a avea o sansa reala la o viata normala.

Lucrarile din cadrul expozitie "Prin arta ma formez" sunt realizate de catre cei 15 copii din programele asociatiei si ele insumeaza zeci de ore de terapie in care copii au invatat sa integreze in universul lor culori, forme, texturi, sa se inteleaga pe sine si lumea din jur si astfel sa se dezvolte, alaturi de mine si echipa de terapeuti. 

Donatille voastre ne ajuta sa ne continuam misiunea, sa-i sustinem pe copii in drumul lor spre normalitate si integrare si sa le oferim speranta parintilor care lupta zi de zi alaturi de noi. 

Donatiile de 50 ron si peste, primesc o lucrare din cadrul expozitiei.

 

Va multumesc, din suflet, tuturor! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociația ARICA

Asociatia ARICA a aparut din nevoia de recuperare si integrare sociala a copiilor cu nevoi speciale. Fie ca vorbim de tulburari din spectrul autist sau de alte dizabilitati, in Romania numarul acestor copii trece de 30.000, iar misiunea noastra este de a-i sustine pe ei si pe parintii lor, prin programe personalizate adaptate nevoilor fiecarui copil, sub atenta indrumare a terapeutilor nostri.

Terapie prin arta pentru copiii cu diverse dizabilitati din cadrul Asociatiei Arica

Terapia prin arta ajuta copiii cu nevoie speciale sa-si dezvolte capacitatile de exprimare si creativitatea, sa exploreze si sa descopere culori, texturi, forme si astfel sa se intelega pe sine si lumea din jur. 

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2015

"Arta nu transforma. Ea pur si simplu formeaza." - Roy Lichtenstein Asociatia ARICA lanseaza “Prin arta ma formez”, campanie de constientizare si sensibilizare asupra importantei integrarii socia

5 Donatii

150 RON
29 Jul 2015
Felicitari Carmen si mult succes in ceea ce faci!
28 Jul 2015
Mult succes!
17 Jul 2015
Succes!
15 Jul 2015
Mult succes, Carmen! Te iubim!
13 Jul 2015