Terapie prin arta pentru copiii cu diverse dizabilitati din cadrul Asociatiei Arica

Terapia prin arta joaca un rol important in drumul lung si anevoios catre recuperarea si integrarea sociala a copiilor diagnosticati cu diverse forme de autism. Terapia prin arta ajuta copiii cu nevoi speciale sa se dezvolte, sa se inteleaga pe sine si sa relationeze cu lumea din jur.

Beneficiile art-terapiei sunt multiple iar studiile de specialitate mentioneaza in principal: dezvoltarea imaginatiei si a spiritului creativ, dezvoltarea abilitatilor de comunicare si relationare, dezvoltarea abilitatilor de exprimare si reducerea tensiunilor si a anxietatii. Toate acestea insemnand sansa la o viata normala pentru acesti copii geniali, dar altfel!

In cadrul asociatiei Arica, ne propunem prin acest proiect sa oferim celor 15 copii din programele noastre sansa de a se dezvolta prin arta. Prin combinarea terapiei ABA cu sedinte de terapie prin arta ne dorim sa o oferim o sansa in plus copiilor de a se forma si a se dezvolta armonios si echilibrat. Astfel copiii vor avea sansa sa se exprime si sa se descopere prin desen, pictura, modelaj, colaj, dans, teatru de papusi, origami si alte activitati interesante si captivante pentru orice copil.

Suma de 100 ron reprezinta costul materialelor pentru sedintele de art-terapie timp de o luna pentru un copil din programele noastre si o sansa in plus la o viata normala.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

8

Suma:

670 RON

Evenimente fundraising

31 dec 2017

Daruieste ziua ta ~ 2017

In beneficiul: Terapie prin arta pentru copiii cu diverse dizabilitati din cadrul Asociatiei Arica

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună.

275 RON

Suma:

1

Galantomi:
3 Donatii
31 dec 2015

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2015

In beneficiul: Terapie prin arta pentru copiii cu diverse dizabilitati din cadrul Asociatiei Arica

"Arta nu transforma. Ea pur si simplu formeaza." - Roy Lichtenstein Asociatia ARICA lanseaza “Prin arta ma formez”, campanie de constientizare si

395 RON

Suma:

1

Galantomi:
5 Donatii

Pagini fundraising

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei

500 RON Target
275 RON Suma
3 Donatii
55% Complete

Prin arta ma formez si ma dezvolt

Numele meu este Carmen Hotar, sunt presedintele Asociatiei Arica si psiholog clinician. Am infiintat Asociatia Arica in 2014 din dorinta de a ajuta a

1,500 RON Target
395 RON Suma
5 Donatii
26.333333333333% Complete